Admin Admin
Cinsiyet : Zodyak : çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 320 Doğum tarihi : 08/05/62 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 62 Nerden : ALMANYA/MANiSA İş/Hobiler : KALFA Lakap : SEHZADE
| Konu: Nice Yillara Pasha.......... Perş. Mayıs 20, 2010 6:47 am | |
| Mutlulugun Türkiye enflasyonu kadar yüksek üzüntülerin memur maasi kadar düsük gelecegin demirelin keli kadar parlak ömrün ECEVİTİN burnu kadar uzun olsun.. Amin.. |
|
pasha yeni üye
Cinsiyet : Zodyak : çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 13 Doğum tarihi : 20/05/64 Kayıt tarihi : 30/08/09 Yaş : 60 Nerden : almanya İş/Hobiler : kaldirim mühendisi Lakap : ben pasha
| Konu: Geri: Nice Yillara Pasha.......... Perş. Mayıs 20, 2010 2:49 pm | |
| AMİNNNN çok çok teşekkürler aga sağolasın |
|
prenses Admin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 26/08/09 Nerden : almanya Lakap : prenses
| Konu: Geri: Nice Yillara Pasha.......... Cuma Mayıs 21, 2010 12:46 am | |
| sevgili pasa dogum günün kutlu olsun yarim saat gecikmeli yaziyorum fakat cok yogun trafik nedeniyle yeni ulasa bildim partiye ama yinede bitmemis pasta banada kalmis nicee yillar saglikli, sihhatli ,, dogum gününü ictenlikle kutlar mutluluklar dilerim.. sevgi ve saygilar.. |
|
pasha yeni üye
Cinsiyet : Zodyak : çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 13 Doğum tarihi : 20/05/64 Kayıt tarihi : 30/08/09 Yaş : 60 Nerden : almanya İş/Hobiler : kaldirim mühendisi Lakap : ben pasha
| Konu: Geri: Nice Yillara Pasha.......... Cuma Mayıs 28, 2010 12:15 pm | |
| Prenses çok sağolasın, eline diline sağlık, sen yarım saat geç kaldım diyosun ama ben ancak 7 gün sonra yazabidim,kusura bakma bu sıralar çok yoğundum, iyi ve neşeli günler dileği ile |
|